Onze diensten

Installatie

Wij installeren alle soorten verwarmingssystemen

Senec komt tegemoet aan al uw wensen en noden op het vlak van verwarmingsinstallaties. Wij installeren alle soorten systemen: verwarmingsketels op gas, op stookolie, condensatieketels, warmtepompen,…

Dankzij onze ervaring en onze permanente bijscholing garanderen wij kwaliteitswerk en bieden wij voor uw installaties alle mogelijke nieuwe technologieën en het gebruik van groene energie aan.

De juiste ketel kiezen

De verwarmingsketel kan eigenlijk worden beschouwd als de motor van uw centrale verwarming. Er bestaat een verwarmingssysteem voor elke situatie en elk budget: een verwarmingsketel op gas, op stookolie, op hout, op propaan of een warmtepomp. Afhankelijk van uw geografische situatie, uw eisen en uw doelstellingen zult u moeten kiezen tussen verschillende types van verwarmingsketels:

Energie besparen

U koopt een nieuwe verwarmingsketel omdat u energie wilt besparen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van installaties die een aanzienlijke energiewinst opleveren.

  • De hoogrendements-lagetemperatuurketel een prima alternatief! Deze verwarmingsketel werkt op een lagere temperatuur dan de gebruikelijke 80°. De meeste ketels zijn tegenwoordig van dit type. Vergeleken met een oude verwarmingsketel (20 jaar en ouder) leveren ze een energiebesparing van 20% op.
  • De condensatieketel : in plaats van naar buiten te worden afgevoerd, wordt de energie van de waterdamp die in de verbrandingsgassen zit, teruggewonnen. Resultaat: 20 tot 30% minder verbruik.
  • De warmtepomp : als uw huis goed geïsoleerd is, zal een warmtepomp lucht/water de warmte uit de buitenlucht gebruiken om het water te verwarmen dat door uw centrale verwarming stroomt.

Informatie over het onderhoud van ketels

De goede gebaren

Enkele installaties van SENEC

Beweeg met uw muis over de afbeelding om de oorspronkelijke installatie te zien

Après