Wie zijn wij?

home_reseau.png

Senec, een netwerk

Naast een dienst contractbeheer en een administratieve en logistieke dienst beschikken wij over een netwerk van meer dan 80 gespecialiseerde technici die in heel België actief zijn.

home_dispo.png

Senec, een optimale beschikbaarheid

Senec biedt een permanente dienstverlening. Dit wil zeggen dat onze technici 7 dagen op 7, van maandag tot zondag, klaar staan om de klanten te helpen. Dit is in België bijna een unicum.

home_service.png

Senec, een erkende dienstverlening

Al onze technici beschikken over de nodige erkenningen voor de uitvoering van het onderhoud en de inwerkingstelling van gas- en stookolieketels. Senec biedt aan al zijn personeelsleden een permanent bijscholingsprogramma.
cedicol.jpgcerga.jpgexpertmazout.jpg

Senec, een zekere kwaliteit

Het is misschien dom om teveel te betalen, maar het is nog dommer om te weinig te betalen.

Wanneer u teveel betaalt, verliest u geld, niets anders. Maar indien u te weinig betaalt, kan het zijn dat u alles verliest, want dan bestaat de mogelijkheid dat wat u aangekocht hebt, niet overeenstemt met uw verwachtingen.

Volgens de regels van de economie, is het niet redelijk te hopen dat u iets ontvangt van waarde, voor weinig geld.

Indien U akkoord gaat met de goedkoopste offertes, moet u een hogere som voorzien om u tegen het risico in te dekken. Maar indien u dat doet, hebt u genoeg geld om het product van betere kwaliteit aan te schaffen.

John Ruskin, Sociologe London 1819 – Brantwood 1900

Agentschappen