Airco

Het zal u vast niet ontgaan zijn: de zomers in ons land worden langer én intenser.
Hittegolven worden steeds couranter. En dus is het geen overbodige luxe om uw woning ook te wapenen tegen te hoge temperaturen. Wanneer het te koud is in de winter, zet u de verwarming toch ook een graadje hoger? Voortaan zet u uw airco een graadje koeler wanneer het te warm wordt in huis.

meer info vraag uw offerte

Airco plaatsen

Waarom zou u airconditioning laten plaatsen in uw woning? In de eerste plaats natuurlijk omdat het uw wooncomfort verhoogt. Daarnaast is airco ook een aanzienlijke troef wanneer u uw woning zou willen verkopen. De aanwezigheid van comfort verhogende technische systemen zorgt voor een waardevermeerdering van uw huis.

Airco hoeft tenslotte niet energieverslindend te zijn, in tegenstelling tot wat mensen denken. In combinatie met zonnepanelen – of een warmtepomp – kunt u het energieverbruik van uw airco gericht opvangen.

Airco met warmtepomp

Wanneer u een warmtepomp laat plaatsen voor het verwarmen van uw woning, kunt u die ook gebruiken om uw woning te koelen. Uw warmtepomp past dan het principe van een aircosysteem toe, door warme lucht te onttrekken aan het interieur en gekoelde lucht naar binnen te blazen. Op die manier regelt u uw binnentemperatuur bovendien op een 100% duurzame manier, want uw warmtepomp werkt immers volledig op hernieuwbare energie.

De juiste informatie voor de juiste keuze

Wilt u meer informatie inwinnen over de plaatsing, het onderhoud of herstelling van uw airconditioning? Contacteer ons dan vrijblijvend.

vraag uw offerte

Airconditioning: hoe werkt het?

Een traditioneel aircosysteem bestaat uit een koeler aan de buitenkant van uw woning en apparatuur in het interieur. De buitenunit koelt warme lucht af en brengt die naar binnen, terwijl de binnenunit net warme lucht uit de ruimte zuigt. Zo krijgt u een circulatie van koele lucht die de binnentemperatuur voelbaar afkoelt.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2023

Alle rechten voorbehouden - Cookiebeleid - Privacybeleid

Website by Dexville