Onze aanpak

Installatie volgens de regels van de kunst én topservice

De laatste 5 jaar werkten we aan meer dan 40.000 installaties. Dat waren 40.000 momenten waarbij we onze klanten tevreden maakten.

meer info vraag uw offerte

Installatie volgens de regels van de kunst én topservice

De laatste 5 jaar werkten we aan meer dan 40.000 installaties. Dat waren 40.000 momenten waarbij we onze klanten tevreden maakten.

Mee met de tijd

Verwarmingsinstallaties, airco’s en thermostaten bevatten almaar meer software. Ze worden meer en meer geïntegreerd in apps en domotica-toepassingen. Bij SENEC vinden we dat belangrijke ontwikkelingen. We volgen de digitalisering van onze sector op de voet.

We zetten onze planning, opvolging en service ook verder op punt door de inzet van een eigen digitaal platform. Onze technici gebruiken tablets om hun opdrachten efficiënt op te volgen en u nog beter van dienst te zijn. Zo is er nooit discussie achteraf.

Een vraag over centrale verwarming of airco? Contacteer ons vrijblijvend.

vraag uw offerte

Persoonlijke aanpak

Met onze wekwijze kiest u voor de kracht van een nationaal netwerk en de persoonlijke aanpak van een lokale installateur. Wij zijn thuis in uw regio. U spreekt af met de vestiging in uw regio. Ons team volgt uw dossier op en zorgt dat alles in orde komt. Hebben zij ondersteuning nodig? Dan kunnen zij rekenen op hun collega’s in onze andere vestigingen. Alles om u perfect van dienst te zijn.

Eigen technische medewerkers

Komt er iemand van SENEC bij u thuis voor de installatie, het onderhoud of de reparatie van uw verwarming of airco? Dan mag u zeker zijn dat het een van onze eigen SENEC-technici is. Zij staan garant voor de SENEC-kwaliteit waar u recht op hebt. Werken we uitzonderlijk toch met onderaannemers of externe specialisten? Dan communiceren we dit klaar en duidelijk.

Oplossingen op maat

Warmte en koelte zijn maatwerk. Wenst u een installatie te vernieuwen, dan zal een van onze projectmedewerkers samen met u de meest geschikte technische oplossing vinden.

Meer dan 50 jaar ervaring

Al sinds 1962 installeren, controleren en reviseren we bij SENEC centrale verwarmingsinstallaties. Op mazout, gas en elektriciteit. Sinds 2009 bouwden we ook een enorme ervaring op in alles wat te maken heeft met airconditioning.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2023

Alle rechten voorbehouden - Cookiebeleid - Privacybeleid

Website by Dexville