Premies & Energiebesparingen

Er zijn tal van premies voor mensen die slim omspringen met energie. Uw verwarmingsspecialist SENEC zet u op weg naar die premies en naar tips om te besparen.

meer info vraag uw offerte

Ontdek de premies voor verwarming en bespaar dubbel!

Méér comfort, méér budget. Denkt u eraan om uw oude verwarmingssysteem te vervangen door een nieuw exemplaar? Dan beseft u ongetwijfeld dat dergelijke ingrepen ook een zekere investering vragen. Hoewel u die investering op termijn zeker terugverdient, kan dat toch een drempel zijn om de plaatsing van uw nieuwe verwarming uit te voeren.

Premie voor energiebesparing

Gelukkig voorziet de overheid in verschillende premies voor eigenaars die een nieuw verwarmingssysteem plaatsen in hun woning. Zowel de Vlaamse als Brusselse overheid schrijft premies uit om u te ondersteunen. Ziet u door de bomen het premiebos niet meer? SENEC is goed op de hoogte van de verschillende mogelijkheden en voorwaarden.

Wilt u ook slimme tips ontvangen op te besparen op uw energiefactuur? Onze experts kunnen u met enkele makkelijke ingrepen flink wat budget laten winnen. Interesse? Contacteer ons.

Informatie over premies

In Vlaanderen:

Te Brussel:

Uitleg van de premies:

vraag uw offerte

Premies & Energiebesparingen

De goedkoopste energie, dat is de energie die u niet verbruikt. Bij SENEC helpen we u graag om zuinig en efficiënt te stoken en te koelen. Door u op weg te zetten naar interessante premies en besparingstips. Een vraag? Stel ze gerust aan onze technici. Zij helpen u graag. Op deze pagina bundelden we voor u interessante artikels en links.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2023

Alle rechten voorbehouden - Cookiebeleid - Privacybeleid

Website by Dexville