Regelmatig onderhoud van uw ketel? Een goed idee.

Regelmatig en degelijk onderhoud van een verwarmingsinstallatie zorgt voor een optimaal rendement en zuinig verbruik. Investeren in een vakman leidt dus tot een besparing op de jaarlijkse verwarmingskost en beperkt het risico op eventuele defecten.

Zolang uw verwarmingsinstallatie goed werkt, denkt u waarschijnlijk niet aan een onderhoudsbeurt. Pas wanneer er iets hapert wordt de technicus gebeld en dan moet die natuurlijk onmiddellijk ter beschikking staan voor een onderhoud dat meestal heel wat meer tijd in beslag zal nemen dan normaal. En dat kan vermeden worden.
Een regelmatig onderhouden ketel verbruikt zo’n 5% minder energie. Zo bespaart een gemiddeld gezin al snel €60 per jaar. Ook pannes worden vermeden: tijdens het onderhoud kan de technieker kleine defecten opsporen en grotere herstellingskosten vermijden.

Elk onderhoud verlengt de levensduur van uw ketel, en dat is goed nieuws voor uw portefeuille. En niet onbelangrijk: u bent in orde. Het is immers wettelijk verplicht om uw mazoutketel elk jaar, en uw gasketel elke 2 jaar te laten nakijken. Stel het onderhoud van uw ketel dus niet uit en bewijs uzelf een grote dienst.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2020

Alle rechten voorbehouden

Website by Dexville