Vermijd verrassingen. Neem een onderhoudscontract.

Door regelmatige controles kunnen we onderdelen die moeten vervangen worden sneller ontdekken. Zo kunt u grote herstellingen en onnodige kosten meestal vermijden.

Een goed onderhouden ketel behoudt zijn rendement. Hij verbruikt aanzienlijk minder, en u bespaart op uw energiefactuur.
Er zijn een aantal belangrijke redenen om uw verwarmingsketel goed te onderhouden. Een goed onderhouden ketel is een ketel die perfect afgesteld blijft en die steeds afgestemd is op uw behoeften, een ketel waarvan ook de regelorganen en de onderdelen goed en correct werken.

Een ketel waarvan het rendement optimaal blijft, is ook energie-efficiënt. Door hem regelmatig te laten nakijken en ervoor te zorgen dat alles correct werkt, verminderen storingen tot wel vijf keer. Ook zijn levensduur verhoogt.
Regelmatig onderhoud biedt trouwens extra garanties voor de veiligheid van u en uw gezin. Het risico op uitstoot van schadelijke gassen (waaronder het beruchte koolstofmonoxide) wordt immers beperkt. Een goed onderhouden ketel is tenslotte ook gunstig voor het milieu en vermijdt de schadelijke uitstoot van broeikasgassen en fijnstof.

Een onderhoudscontract bespaart u dus heel wat kopzorgen.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2020

Alle rechten voorbehouden

Website by Dexville