Verwarming

Het optimale verwarmingssysteem voor uw woning of gebouw? Dat kiest u weloverwogen, op basis van de juiste informatie én parameters. Elk gebouw is immers uniek. Ligging, infrastructuur en energiezuinigheid kunnen belangrijke factoren zijn bij het bepalen van de juiste verwarming.

meer info vraag uw offerte

De verwarming op gas

Gas blijft de meest courante bron van verwarming voor de Belgische huishoudens en bedrijven. Dankzij de nieuwe generatie gasketels en condensatieketels is gas een uiterst energiezuinig en duurzaam product gebleken. Met een verwarmingssysteem op gas haalt u dan ook een betrouwbare en betaalbare verwarming in huis.

De verwarmingsketel op pellets

Pellets zijn dé warmtebron van de toekomst. Ze zijn niet alleen groen en milieubewust, maar ook betaalbaar en ontzettend energie-efficiënt. Wilt u één kamer verwarmen met een pelletkachel of kiest u voor een volledig centraal verwarmingssysteem met pelletketel? Alles is mogelijk, als u de juiste informatie inwint én de beste vakman inschakelt.

De verwarmingsketel op stookolie

Stookolie – of mazout – heeft niet zo’n beste reputatie. Maar dat is onterecht. Mazout biedt tal van voordelen voor de consument. Zo kunt u zelf maximaal de controle houden over uw verbruik en budget. Bovendien zijn de nieuwste stookoliesystemen zeer milieuvriendelijk.

Verwarming met warmtepompen

Warmtepompen behoren tot de nieuwste innovaties op het gebied van duurzaam verwarmen. Deze hernieuwbare energiebron haalt warmte uit de grond of uit de omgevingslucht – afhankelijk van welk type u verkiest. Op die manier kunt u op een 100% groene manier uw woning of bedrijfsgebouw verwarmen.
Ontdek welk verwarmingssysteem het meest geschikt is voor uw gebouw. Lees alles over de verschillende mogelijkheden op deze website.

vraag uw offerte

De optimale verwarming

Maar welke keuzes hebt u? En op wie zal u vertrouwen voor de plaatsing – maar ook het regelmatig onderhoud en eventuele herstellingen? SENEC informeert u, zodat u de juiste keuze maakt voor uw verwarming.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2023

Alle rechten voorbehouden - Cookiebeleid - Privacybeleid

Website by Dexville