Installatie verwarming

Alle soorten verwarmingssystemen:
SENEC adviseert en installeert

Nieuwe gasketel nodig? Of aan het nadenken over een alternatief?
SENEC installeert alle soorten verwarmingssystemen: verwarmingsketels op gas, cv op stookolie, condensatieketels, warmtepompen, …

meer info vraag uw offerte

Nieuwe verwarming? Samen maken we de juiste keuze

Uw verwarmingsketel is de motor van uw centrale verwarming. Er bestaat een verwarmingssysteem voor elke situatie en elk budget: een verwarmingsketel op gas, op stookolie, op hout, op propaan of een warmtepomp. Wij vinden samen met u de juiste ketel. Afhankelijk van waar en hoe u woont, en wat u van uw verwarming verlangt, selecteren we samen het juiste type verwarmingsketel:

Dankzij onze ervaring en de permanente bijscholing van onze technici garanderen wij kwaliteitswerk. Wij werken voor uw installatie altijd met alle mogelijke nieuwe technologieën en volgens de recentste normen. Groene energie? Ook daarin zijn wij thuis.

vraag uw offerte

Verwarmingssystemen van alle topmerken

Bij SENEC hebben we ervaring met ketels op gas en mazout van de meest uiteenlopende merken. Voor nieuwe installaties werken we met een beperkt aantal fabrikanten. Deze merken genieten onze voorkeur:

  • Buderus
  • De Dietrich
  • Remeha
  • Vaillant
  • Viessmann
  • Weishaupt

Liever een nieuwe gasketel, mazoutketel, warmtepomp of pelletsysteem van een andere aanbieder? Vertel het ons. We vinden samen vast een oplossing.

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2023

Alle rechten voorbehouden - Cookiebeleid - Privacybeleid

Website by Dexville