Aan de slag bij een SENEC-vestiging in uw buurt

Ontdek wie we zijn, wat we bieden en wie weet verwelkomen we u binnenkort als collega!

Vacatures bekijken

Werken bij SENEC – hoe voelt dat?

We zijn een dynamisch bedrijf dat mee evolueert met een veranderende energiemarkt. Mensen adviseren en bijstaan om zo efficiënt mogelijk het comfortabel in huis te hebben, daar gaan we voor. Elke dag luisteren we naar wat de klant vraagt en bekijken we samen hoe we de best mogelijke oplossing kunnen bieden. Het voelt goed om mensen blij te maken met een perfect werkende verwarming of koeling.

Op kantoor, op de baan of allebei

Omdat we als lokale teams werken, is het voor ons erg belangrijk dat we in elke vestiging elkaar kennen. We geloven dat we zo tot meer uitwisseling, betere oplossingen voor onze klanten én een leukere werksfeer kunnen zorgen. Van de boekhouding op kantoor tot de verkopers op de baan, iedereen vindt wel z’n plek bij ons.

Altijd het beste doen voor de klant

Wij onderscheiden ons van concurrenten door nog meer te focussen op kwaliteit van ons werk. Door ervaring en opleidingen, geloven we ook dat we de beste vakmannen van het land verzamelen. We zijn dan ook trots op onze vakkennis en blij met klanten die naar ons doorverwijzen bij vrienden en familie. Zo kunnen we blijven groeien!

Plezier en hard werken gaan bij ons hand in hand

Als KMO en regionale werkgever, willen we vooral ook blij zijn om naar het werk te kunnen komen. Plezier maken, tijd voor elkaar maken, een babbeltje slaan. Dat zit mee in onze cultuur. Verwacht zeker geen 9-to-5 mentaliteit waar iedereen achter zijn scherm zit te werken tot het tijd is om naar huis te gaan. Overleg en gezellig samenwerken, zo doen we het graag.

Vacatures

Mogen we u binnenkort collega noemen?

Weet u nog niet waar u wilt werken? Bekijk eerst onze vestigingen.

Voltijds

Verwarmingstechnieker regio Brussel

In Brussel

Lees meer

Voltijds

Verwarmingstechnieker regio Antwerpen

In Antwerpen

Lees meer

Voltijds

Verwarmingstechnieker regio Gent

In Gent

Lees meer

Voltijds

Industrieel ingenieur NL/FR

In Wezembeek-Oppem

Lees meer

Voltijds

Technisch-Administratief medewerker in Eke

In Eke

Lees meer

Word een franchisepartner van SENEC

Samenwerken met een groeiend dynamisch Belgisch bedrijf? Dat kan!

Meer over samenwerkingsmogelijkheden