Zit u met vragen? We zijn er voor u

Ons team helpt u graag verder met advies, onderhoud, herstelling en plaatsing van allerlei verwarmingssystemen. Ook in ventilatie en sanitair zijn we gespecialiseerd.

Erkende dienstverlening rond verwarming, koeling en sanitair

Onze technici beschikken over de nodige erkenningen voor de uitvoering van het onderhoud en de inwerkingstelling van gas- en stookolieketels. Alle technische verantwoordelijken in onze kantoren zijn Cerga-erkend. Zo bent u zeker dat zij perfect op de hoogte zijn van alle wetten en normen die gelden bij het installeren van aardgasleidingen en het werken met aardgas.

Offerte vragen
Advies
Herstellingen
Installatie
Onderhoud

Advies

Advies kost niets, maar helpt veel

Bij moeilijke vragen en belangrijke beslissingen, spreekt u best eerst met een expert. Ons team is opgeleid om klanten te begeleiden bij vraagstukken rond verwarming en ventilatie.

Waarover kunnen we u adviseren?

Bij vragen over verarmingstechnologieën van stookolie, pellets, gasverwarming tot warmtepompen en warmtepompboilers kunnen wij helpen.

Wil u meer weten over hoe uw woning goed te ventileren, dan hebben we ook experten ter beschikking.

Herstellingen

Uw verwarmingsspecialist analyseert de situatie en doet snel en efficiënt al het nodige voor de herstelling van uw cv-installatie. SENEC heeft vestigingen in heel België. Onze technici zijn 7 dagen per week beschikbaar. We zijn dus altijd snel bij u. Dat vinden we ook belangrijk als het om de herstellingen van uw verwarming of de reparatie van een boiler gaat.

Altijd gerust met onze interventiedienst

Wanneer u een onderhoud door onze technici laat uitvoeren, dan kan u gedurende een jaar rekenen op onze interventiedienst. Los daarvan kan u ook altijd een onderhoudsovereenkomst afsluiten.

Installatie

Nieuwe gasketel nodig? Of aan het nadenken over een alternatief?
SENEC installeert alle soorten verwarmingssystemen: verwarmingsketels op gas, cv op stookolie, condensatieketels, warmtepompen, …

Samen maken we de juiste keuze

Uw verwarmingsketel is de motor van uw centrale verwarming. Er bestaat een verwarmingssysteem voor elke situatie en elk budget: een verwarmingsketel op gas, op stookolie, op hout, op propaan of een warmtepomp. Wij vinden samen met u de juiste ketel. Afhankelijk van waar en hoe u woont, en wat u van uw verwarming verlangt, selecteren we samen met u het juiste type verwarmingsketel.

Onderhoud

Onderhoud van alle merken en types verwarming

Bij SENEC vindt u onderhoudsspecialisten voor verwarmingsketels op gas en mazout. Een ketel van Buderus, De Dietrich, Remeha, Vaillant, Viessmann, Weishaupt of een ander merk? Reken op ons voor het onderhoud ervan. Ook warmtepompen onderhouden we met plezier.

Altijd wettelijk in orde

Een gasketel moet in Vlaanderen om de 2 jaar onderhouden worden. Een mazoutketel elk jaar. De regels in Brussel en Wallonië zijn anders. Na elke onderhoudsbeurt krijgt u een onderhoudsattest dat u kan gebruiken als huurder, voor uw brandverzekering of wanneer uw woning verkocht wordt.

Verwarmingsdienst nodig?

Vraag een offerte bij een SENEC-vestiging in uw buurt.

Hoe gaan we te werk?

We volgen altijd dezelfde stappen om onze klanten verder te helpen met hun vraag.

We nemen telefonisch contact op om uw vraag te bespreken

We luisteren en zoeken de geknipte vakman.

We plannen een bezoek ter plaatse met een specialist

U zorgt ervoor dat u thuis bent.

We bespreken uw noden en verwachtingen

Zo combineren we onze expertise en uw behoeftes.

We stellen een offerte op maat op

Geen kleine lettertjes, enkel duidelijke afspraken.

U neemt rustig de tijd om de offerte te overlopen

We zijn er om uw vragen te beantwoorden.

Na goedkeuring plannen we de installatie in

U zorgt dat u thuis bent op het afgesproken moment.

Uw nieuwe installatie wordt vakkundig geïnstalleerd

En u krijgt de nodige uitleg.

U krijgt uw factuur voor de uitgevoerde werken

We blijven beschikbaar voor vragen en nazorg.

Vraag een offerte aan

Wij nemen contact met u op om u een gepersonaliseerde offerte te bezorgen met transparante prijzen, timing en volgende stappen.

Offerte aanvragen

Vraag informatie op

Heeft u een vraag voor een specialist? Wij nemen contact met u op of sturen een technieker.

Neem contact op