Een warme thuis, daar zorgen wij voor

Verwarming woning

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in warmtepompen, koeltechniek, gasketels, stookolieketels, pelletketels en hybride verwarmingsoplossingen voor uw woning.

Gasketel
Stookolieketel
Warmtepomp
Verwarming sanitair water

We installeren, onderhouden en depanneren warmtepompboilers, gasketels en elektrische ketels om het hele jaar door aangenaam warm water in de badkamer te garanderen.

Gasketel
Stookolieketel
Warmtepomp
Stookolieketels

De nieuwe generatie stookolieketels is bijzonder milieuvriendelijk en energiezuinig. Wist u trouwens dat stookolie ook gecombineerd kan worden met hernieuwbare energiesystemen? Onze verwarmingsspecialisten vertellen u er graag alles over.

Stookolieketel
Warmtepompen

Met een warmtepomp gebruikt u géén fossiele brandstoffen meer en verwarmt u dus zeer milieubewust. Naast verwarmen, gebruikt u dit systeem ook om uw woning af te koelen op warme dagen. Laat u adviseren door één van onze vakmannen.

Warmtepomp
Gasketels

Dit verbrandingssysteem blijft hét voorkeurssysteem van de Belgen. En terecht: het is vriendelijk voor uw portemonnee én voor het milieu.

Gasketel
Sanitaire werken

Onze loodgieters helpen u uit de nood met kleine sanitaire werken zoals een lekkende kraan herstellen of het plaatsen van een nieuw sanitair toestel.

Gasketel
Waterontharding

Onze specialisten in sanitair helpen u verder met preventieve installaties van waterontharding of met ontkalking bij kalkaanslag.

Waterontharder
Ventilatie

Een goede verluchting zorgt voor een gezondere en aangenamere lucht in huis. Wij staan u bij met advies, installatie en onderhoud.

Ventilatie
Airconditioning

Een warmtepomp die zowel kan verwarmen als koelen, of een airco die enkel dient om te koelen? Wij zorgen ervoor.

Airconditioning