Waarom kiezen voor SENEC?

Drie goede redenen om op ons te vertrouwen

Advice
De beste vaklui

Ervaren, goed opgeleid, een passie voor verwarming en oprecht geïnteresseerd in onze klanten. Dat typeert onze werknemers. Onze techniekers zijn mee met de laatste technologische ontwikkelingen om u het juiste advies te kunnen geven. Zo zijn we 60 jaar geleden begonnen, en zo zullen we nog 60 jaar doorgaan!

Advies op uw maat

Doordat we niet gebonden zijn aan enkele merken en een beperkte hoeveelheid technologieën, kunnen wij onze klanten zo neutraal mogelijk adviseren. En dat is altijd in uw voordeel. Zoals elke woning eigen mogelijkheden biedt, zo heeft iedere klant andere wensen. Daar gaan wij graag mee aan de slag.

Altijd voor u klaar

Wij streven ernaar om onze klanten nooit in de kou te laten staan. En dat mag u gerust letterlijk verstaan. We proberen de klok rond bereikbaar te zijn voor dringende vragen. En door ons breed netwerk van vestigingen, kunnen we altijd op elkaar rekenen wanneer het nodig is om u verder te helpen.

Onze sterktes

Ons team bestaat uit bekwame vaklui uit verschillende vakgebieden. Van veiligheid op de werkvloer tot kennis van koeltechniek en sanitair. Dat wordt ook erkend door onze partners.

Gasinstallaties 2023

CERGA gecertificeerd

Al onze chauffagisten mogen met trots zeggen dat ze door CERGA erkend worden om veilig met gasverwarmingen aan de slag te gaan.

Koeltechniek 2023

RESCERT gecertifieerd

Wanneer we met koelvloeistof bij warmtepompen aan de slag gaan, dan zal dit een van onze RESCERT gecertificeerde koeltechniekers zijn.

Verwarming 2023

ORES partner

Distributienetbeheerder ORES heeft ons als een officiële installatiepartner geïdentificeerd voor verwarmingstoestellen.

Klanten die ons hun vertrouwen hebben gegeven

Al jarenlang werken wij samen

Engie (logo)

60 jaar partner van bedrijven en professionals

Met een sterke lokale verankering en jarenlange ervaring bieden wij bedrijven de zekerheid die ze verdienen wanneer het aankomt op vakmanschap en kennis van zaken rond verwarming en koeling.

Over ons

Vraag een offerte

We contacteren u snel met meer informatie.

Offerte vragen

Algemene vragen

Heeft u een specifieke vraag maar (nog) geen offerte nodig?

Contacteer ons