Algemeen

Nieuwe website voor 60 jaar vakmanschap!

60 jaar écht Belgisch vakmanschap

Al sinds 1962 installeren, controleren en onderhouden we bij SENEC centrale verwarmingsinstallaties. Op mazout, gas en elektriciteit. Sinds 2009 bouwden we ook een enorme ervaring op in alles wat te maken heeft met airconditioning. Sinds enkele jaren hebben we ook koeltechniekers in dienst die klanten adviseren over warmtepompen.

Met vestigingen over heel België, staan we steeds garant voor een lokale en snelle service.

Mee met de tijd

Verwarmingsinstallaties, airco’s en thermostaten bevatten almaar meer software. Ze worden meer en meer geïntegreerd in apps en domotica-toepassingen. Bij SENEC vinden we dat belangrijke ontwikkelingen. We volgen de digitalisering van onze sector op de voet.

We zetten onze planning, opvolging en service ook verder op punt door de inzet van een eigen digitaal platform. Onze technici gebruiken tablets om hun opdrachten efficiënt op te volgen en u nog beter van dienst te zijn. Zo is er nooit discussie achteraf.

Wat ons uniek maakt

Komt er iemand van SENEC bij u thuis voor de installatie, het onderhoud of de reparatie van uw verwarming of airco? Dan mag u zeker zijn dat het een van onze eigen SENEC-technici is. Zij staan garant voor de SENEC-kwaliteit waar u recht op hebt. Werken we uitzonderlijk toch met onderaannemers of externe specialisten? Dan communiceren we dit klaar en duidelijk.