Merken

Buderus, De Dietrich, Remeha, Vaillant, Viessmann, Weishaupt, …: bij SENEC zit u goed voor de installatie en het onderhoud van alle cv-installaties van deze topmerken.

meer info vraag uw offerte

Thuis in alle topmerken. Topmerken bij u thuis.

Bij SENEC hebben we ervaring met verwarming op gas en mazout van de meest uiteenlopende merken. Ook voor airco’s zijn we thuis in de belangrijkste kwaliteitssystemen. Voor nieuwe installaties werken we met een beperkt aantal fabrikanten. Deze merken genieten onze voorkeur:

Buderus

Buderus is Europees marktleider op het vlak van energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. Dankzij meer dan 280 jaar expertise in verwarmingstechnologie en continue investeringen in onderzoek en ontwikkeling kan Buderus verwarmingssystemen aanbieden die klaar zijn voor de toekomst. Het gamma van Buderus omvat zowel traditionele ketels als warmtepompen en zonneboilers voor huishoudelijke en tertiaire toepassingen.Senec is al jaren een trouwe partner van Buderus, ze plaatsen het volledige gamma condenserende gas- en stookolieketels. De technici van Senec zijn door Buderus geschoold en gecertificeerd en kunnen rekenen op de ondersteuning van Buderus experts.

Remeha

Remeha is toonaangevend producent van sanitair warm water en centrale verwarmingsproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. Als geëngageerde voortrekker maakt Remeha het verschil als het gaat om duurzaamheid en efficiëntie. Ze wensen iedere professional in de sector te ondersteunen en te adviseren bij de keuze naar de perfecte installatie gaande van condenserende gas- en stookolieketels, waterstofketels, (gas)warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonnesystemen en hybride installaties. Remeha brengt warmte en sanitair warmwatercomfort!

Vaillant

Al meer dan 145 jaar ontwikkelt Vaillant, als Europese marktleider in verwarmingstechnologie, toekomstgerichte en efficiënte technologieën die beantwoorden aan steeds hogere verwachtingen op vlak van comfort, verbruik en efficiëntie. De Duitse fabrikant gebruikt hiervoor niet alleen gas, stookolie en elektriciteit, maar tegenwoordig ook steeds vaker hernieuwbare energie zoals zonne-energie, geothermie en aerothermie. Senec is al jaren een trouwe partner van Vaillant, ze plaatsen het volledige gamma condenserende gas- en stookolieketels. De technici van Senec zijn door Vaillant geschoold en gecertificeerd en kunnen rekenen op de ondersteuning van Vaillant-experts.

Viessmann

De Viessmann groep bestaat sinds 1917 en Viessmann Belgium is actief in België sinds 1962. Viessmann heeft 12500 gemotiveerde medewerkers waarvan 155 in België.We kennen de firma Senec al heel lang en zijn altijd in de beste verstandhouding gebleven. De servicemonteurs van Senec komen op opleiding en kennen onze produkten. Senec kan op zowel stookolie- en gasketels in klein en grotere vermogen service bieden maar ook op duurzame technieken zoals warmtepompen en zonthermie. Ook het digitaal connecteren van bestaande produkten is meestal mogelijk. Senec kan u degelijk en kundig advies geven ook voor oplossingen van de toekomst.

Een ander merk? Dat kan ook! Graag een nieuwe gasketel, mazoutketel, warmtepomp, pelletsysteem of airco van een andere aanbieder? Vertel het ons. We vinden samen vast een oplossing.

vraag uw offerte

Verwarming: merken waarin we gespecialiseerd zijn

  • Buderus
  • De Dietrich
  • Remeha
  • Vaillant
  • Viessmann
  • Weishaupt

Vind uw dichtstbijzijnde senec kantoor

zoeken

© SENEC, 2023

Alle rechten voorbehouden - Cookiebeleid - Privacybeleid

Website by Dexville