Jarenlange expertise in verwarmings- en koelingsoplossingen voor bedrijven en professionals.

Advies voor zelfstandigen, depannage van bedrijven of installaties van technieken bij industriële partners: Al meer dan 60 jaar lang vertrouwen professionals onze expertise om hun bedrijven te voorzien van verwarming en koeling.

60 jaar ervaring met bedrijven

Onze lokale techniekers helpen bedrijven en zelfstandigen met hun verwarmings- en koelingsexpertise, en dit al meer dan 60 jaar.

24/7 voor u paraat

Uw bedrijf moet blijven draaien. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zijn wij voor onze klanten altijd bereikbaar, dacht en nacht. Want u snel kunnen helpen, is ons doel.

Alles voor tevreden klanten

Terugkerende klanten waar we een jarenlange vertrouwensband mee opbouwen, daar gaan we voor! We zijn dan ook best trots en dankbaar voor onze 4-sterren reviews op Google.

Gecertificeerde techniekers

Onze stiel evolueert snel, maar kwaliteit en veiligheid blijven we garanderen. Daarom sturen we enkel vaklui op pad met de nodige ervaring en certificering in verwarming, koeltechniek, sanitair en ventilatie.

Onze oplossingen voor professionals en bedrijven

Verwarming

Gasketels

Gasketel
Ontdek

Stookolieketels

Stookolieketel
Ontdek

Warmtepompen

Warmtepomp
Ontdek

Verwarming sanitair water

Gasketel
Stookolieketel
Warmtepomp
Ontdek

Verwarming woning

Gasketel
Stookolieketel
Warmtepomp
Ontdek
Airco, koeling en ventilatie

Airconditioning

Airconditioning
Ontdek

Ventilatie

Ventilatie
Ontdek
Badkamer & sanitair

Waterontharding

Waterontharder
Ontdek

Sanitaire werken

Gasketel
Ontdek

Onze diensten

Onderhoud
Herstellingen
Vervanging en installatie
Advies
Onderhoud
Naar onderhoud

Onze onderhoudsspecialisten zorgen voor een optimale werking van verwarmingsketels op gas en stookolie, maar ook warmtepompen, airconditioning en ventilatiesystemen. Met een wederkerend onderhoud verlengt u de levensduur van uw installaties, verlaagt u het verbruik van uw toestellen en bent u wettelijk in orde voor uw verzekeringen. Een panne voorkomen is vaak beter dan werknemers in de kou zetten.

Herstellingen
Naar herstellingen

Ons team staat klaar om u snel verder te helpen bij pannes of problemen met uw installaties. Door hun jarenlange ervaring zorgen onze techniekers voor een permanente oplossing zodat u weer gerust bent.

Vervanging en installatie
Naar installatie

De nieuwste verwarmingstoestellen halen een hoger rendement dan installaties van 20 jaar geleden. Wij vervangen uw bestaande installatie of plaatsen er een nieuwe bij. Zo bespaart u op uw factuur en het milieu.

Advies
Naar advies

Tijd voor een beter renderende verwarming? Toch een warmtepomp of eerder een hoogrendementsketel op gas? Of bent u op zoek naar meer comfort door uw ruimtes ook te koelen? Eén van onze specialisten uit uw buurt zal u contacteren voor raad en daad op uw maat.

Waarom kiezen voor SENEC?

Oplossingen op maat

Elk bedrijf en elke woning is uniek, daarom komen wij altijd bij u ter plaatse om te kijken hoe wij u het beste kunnen helpen en adviseren.

Advies over nieuwe technologieën

Onze markt verandert voortdurend. Daarom geven wij advies over nieuwe technologieën op het gebied van warmtepompen, hybride-apparaten en zonnepaneelbesturing.

Advies over comfort en besparingen

Verwarming en koeling zijn onlosmakelijk verbonden met energiekosten. Wij helpen u te bepalen hoe u kunt besparen op verwarming en koeling zonder aan comfort in te boeten.

Al meer dan 60 jaar partner voor bedrijven en professionals

Dankzij onze sterke lokale verankering en jarenlange ervaring bieden wij bedrijven de garanties die zij verwachten op het gebied van knowhow en kennis van verwarming en koeling.

Projecten en klanten

Danny B. uit Gent

Met onze nieuwe warmtepomp zijn we eindelijk af van dat gas en die hoge prijzen. Top service uit Moerbeke!

Naar warmtepompen

Nele C. uit Zoersel

Elk jaar opnieuw blij met Hans die mijn ketel vakkundig onderhoudt.

Naar onderhoud

Meyram F. uit Hasselt

Frederic uit SENEC Moerbeke heeft mij uit de nood geholpen toen mijn vorige ketel het begaf. Ik ben superblij met zijn snelle hulp!

Naar gasketels

Onze klanten aan het woord

Wij gaan voor 100% tevreden klanten

Engie (logo)